Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Mónika Panzió - Kiskunfélegyháza
Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Szõlõ u. 1.Email: drreczilaszlone@t-online.hu
Web: http://monika-panzio.hu/Telefon: 0676-466-022,0670-459-0365
Fax: 0676-466-187Gps: 46.7067053 , 19.8600373

Bemutatkozás

Csendes, nyugodt családias környezetben várjuk Önöket, Kiskunfélegyháza kertvárosi részén, a Mónika Panzióba.
10 szobával rendelkezünk, melyből 6 db 2 ágyas ; 3 db 2 ágy +1 pótágyas ; és 1 db 4 ágyas. Így összesen 25 fő elszállásolását tudjuk biztosítani.
A szobák mindegyike rendelkezik fürdőszobával (tusoló, wc, mosdó), televízióval (52 kábel tv-s csatorna), és minden szoba légkondicionált.
A Panzió rendelkezik egy a vendégek számára nyitva álló, teljesen felszerelt konyha helyiséggel, ahol 2 db. fagyasztós hűtőszekrény is használható.
A gépkocsival érkező vendégek a panzió zárt udvarában biztonságosan parkolhatnak.
Az INTERNET használata pedig INGYENES, mivel wifi-s hozzáférést tudunk biztosítani.
Cégek, vállalkozások számára kiválóan megfelelő szállás lehetőség eme panzió.
Amennyiben kirándulni vágynak, úgy itt tartózkodásuk alatt megtekinthetik az országosan egyedül álló börtön múzeumot, Petőfi Sándor és Móra Ferenc szülőházát, valamint a híres Sarlós Boldogasszony templomot, és a Városháza épületét. Ha fürdőzni támad kedvük a Városi Strand és Uszoda (termál víz), egész évben nyitva áll a vendégek számára.
Városunktól 20 km-re található Bugac ahol a Kiskunsági Nemzeti Park területén elhelyezkedő puszta remek programokkal várja az érdeklődőket. (puszta ötös fogat, kocsikázás, lovas bemutató, lovaglás, és a hagyományos ételeket felsorakoztató Csárda ahol élő cigányzene szól)
Városunktól 30 km-re Ópusztaszeren tekinthetik meg a világhírű Feszty Körképet. Szintén 30 km-re található a Kiskunmajsai termálfürdő.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink