Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Mustang Ranch Panzió - Kiskunmajsa
Cím: 6120 Kiskunmajsa, Kõkút 26.Email: info@jonathermal.hu
Web: www.mustangranch.huTelefon: 06-20/231-1440
Fax: 06-77/481-560Gps: 46.5281846 , 20.3934766

Bemutatkozás

A Mustáng Ranch „kiskastély” jó buli hely, ahol nem szól rád sem a szomszéd, sem a házmester.

Akár ez is lehetne a szlogenje ennek a panziónak, mely 2012-tõl már a Jonathermál Zrt. üzemelteti, hiszen a kétszintes épület csendes, vadregényes környezetben helyezkedik el a fürdõ, a motel és kemping valamint a Lópofa Csárda szomszédságában.

Az igazi alföldi hangulatot idézõ tájban legfeljebb a tücskök ciripelése zavarhatja meg a pihenést, vagy akár a hajnalig tartó kerti partit.

Az épület ideális akár 30 fõs baráti társaságok számára, akik másoktól nem zavartatva és másokat nem zavarva szeretnének néhány kellemes estét eltölteni az épület teraszán, vagy a kertben üldögélve finom alföldi borokat kortyolgatva a szõlõ lugasok „árnyékában”.

Ha azonban teljes körû kiszolgálás a cél, akkor ideális célpont a 150 m-re található Lópofa csárda, mely földúton könnyedén megközelíthetõ gyalogszerrel, így nem kell senkire rátestálni a hálátlan sofõr feladatot és a buli végeztével vígan, akár nótázva sétálhat mindenki vissza a „kiskastélyba”, mert az út menti közönség soha nem fogalmaz meg kritikát, sõt még kíséretet is adnak hozzá.

Természetesen nem csak baráti társaságok tudnak szállást foglalni, hiszen az épületben a földszinten 6 db különálló kétfõs apartman található melybõl 5 db pótágyazható. Az apartmanok zuhanyzós, wc-s fürdõszobával, konyhasarokkal, mikrohullámú sütõvel, hûtõszekrénnyel és 76 csatornás mûholdas TV-vel ellátottak.

Az emeleten egy 9 fõs és egy 5 fõs apartman áll a vendégek rendelkezésére az év minden napján. Elõbbi tágas ebédlõ helyiséggel, felszerelt konyhával és légkondicionáló berendezéssel is ellátott.

Kisállattal rendelkezõ vendégeinknek nem kell otthon hagyni kedvencüket, mert külön díj ellenében bevihetõk az apartmanokba. Emellett az udvaron még egy kennel is rendelkezésre áll.

A kerékpározás szerelmesit fedett, zárható kerékpártároló várja. A hely kitûnõ kiinduló pontja lehet hosszabb kerékpártúráknak, hiszen bicikliúton el lehet jutni akár Bugacig is.

További elõnye a szálláshelynek, hogy mivel a Jonathermál Zrt. üzemeltetésében van, a szállóvendégek extra kedvezményes fürdõbelépõt vásárolhatnak a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdõbe, mely egy könnyed sétával elérhetõ a Mustáng Ranchtõl. A felnõtt belépõ szállóvendégeknek járó kedvezménnyel 1000 Ft/fõ/nap, a 4 és 14 év közötti gyermek belépõ 800 Ft/fõ/nap, a nyugdíjas belépõ pedig 600 Ft/fõ/nap. A belépõvel minden medence és csúszda (szezonálisan), a szauna, a sókamra és a pezsgõfürdõ is használható.

Szobák: Összesen 28 fõ befogadására alkalmas. A földszinten 2 db 3 ágyas és 4 db 2 ágyas apartman található, melyek közül a kétágyasok mindegyike pótágyazható (plusz egy férõhellyel.)
A felsõ szinten egy nagyobb család fogadására alkalmas lakás található, három hálószobával, egy zuhanyzóhelyiséggel, egy tévével felszerelt nappalival, mely egy légtérben helyezkedik el az étkezõvel és a konyhablokkal. Ehhez az apartmanhoz külön terasz nem tartozik! Állatbarát szálláshely révén kutya, macska is hozható.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink